TestimonisQuè en pensen els nostres alumnes

Sabeu aquella sensació del dilluns matí quan t'aixeques per anar a classe o a la feina, veus que queda tota una setmana per davant i se't cau l'ànima als peus? A mi no em passa i si em passa tinc una cosa que em motiva durant tot el dia: sé que a les 18 tinc classe de teatre amb na Marta.

Pareix un doi però a mi em serveix. Perquè a teatre em m'ho pas bé, disfrut i aprenc al mateix temps. Teatre no només és interpretar també és jugar, experimentarvi sobretot, riure...això si que ho sabem fer i molt bé.

A part de tot això tinc la sort de que m'ha tocat un grup esplèndid que amb un any que fa que les conec, han passat a formar part de jo perquè el teatre és una teràpia de grup genial si se sap fer i la nostra professora en sap molt. És una professional de cap a peus i per això fins i tot aquells que ho proven per provar algo nou, queden encantats.

Jo, recomanaria a tothom que vengui, que ho provin tan petits com grans però una advertència: el teatre enganxa!!! Després no digueu que no he avisat. Veniu i disfrutau de la bellesa de perdre la vergonya, de tornar a ser nins i nines per una estoneta.

Cati Febrer Alumna de teatre
Cati Febrer

S'aula de musica, es un cami diferent, divertit i molt entretengut per aprendre a fer sonar un instrument. Guiat per uns mestres joves plens d'energia i molt acostumats a tractar amb nins.

Maria Antònia Bordoy Mas Mare d'Alumne

Desde sempre m'ha agradat fer interpretacions i teatre, cosa que amb el temps havia deixat anar. Ara, amb s'aula de teatre hem tornat a començar. Pasam una bona estona divertida, a mes de aprendre com escoltarnos el còs i els companys, coordinarnos a mes de fernos amics perque el teatre uneix molt les persones, fomentam la memòria i reaccionam davant situacions que puguin surgir. Fomentam la imaginació i la interpretació. Mos interessa aprendre a parlar fluid i fora por i tot de la mà de na Marta Obrador que sembla que mos deixa fer lliurament però no es perd cap detall que sap corregir en el moment oportu.

Francisca Joan Albons Alumna de teatre
Francisca Joan

Que puc dir que no seguin coses positives, els meus dos fills fa anys que venen a les teves classes, en Toni ja fa crec que uns 10 anys i na Mariona 5, hem tengut moments difícils, però amb la teva ajuda i paciència, has aconseguit que estimin la música. Tant que ja no basta tocar es piano sinó que també venim a combo i no contents amb això volem tocar sa bateria... no puc dir res mes que gràcies.

Maria del Carme AlbonsMare d'alumnes de música
Toni i Mariona

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de pàgina web Més informació